بنجيب بتنجانه ونشويها على عين البوتجاز وبعدين نقشرها ونهرسها ونحط عليها ملعقه لحمه عصاج من غير زييييييت تتعصج بالطماطم والبصل بسسسسسسسس
المقادير
1/2 ك بانيه وكيس خضار مشكل وبصلة وواحدة طماطم وتوابل
الطريقة
نتبل البانيه ونقطع البصلة والطماطم حلقات ونتبلهم بملح وفلفل وبهارات
ندهن صينية زيت وعلشان الفويل ميلزقش نفرد فيها ورقة فويل ونرص طبقة بانيه ونقلب الخضار
مع الطماطم والبصل ونرصه فوق البانيه ونضع فوقيه طبقة اخري من البانيه ونقفل الفويل
ونضعه في الفرن لمدة نصف ساعة ونفتح الفويل 5 دقايق علشان الوش يحمر وبالهنا والشفا
طعمها حلو ومن غير دهون وسعرتها قليلة